(ke-)dudu-dudu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ke-)dudu-dudu Aksara Jawa:
Lingga: (dudu)

  1. pc bangét, kêluwih-luwih;









Kata kunci/keywords: arti (ke-)dudu-dudu, makna (ke-)dudu-dudu, definisi (ke-)dudu-dudu, tegese (ke-)dudu-dudu, tegesipun (ke-)dudu-dudu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org