dudu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dudu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dudu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kliru, salah;
  2. (utawa dudu-dudu tindak kang ora bênêr (salah, ala), upama aja duwe cipta dudu;








Kata kunci/keywords: arti dudu, makna dudu, definisi dudu, tegese dudu, tegesipun duduBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org