(le-)lucon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(le-)lucon Aksara Jawa:
Lingga: (lucu)

  1. banyolan, badhutan.








Kata kunci/keywords: arti (le-)lucon, makna (le-)lucon, definisi (le-)lucon, tegese (le-)lucon, tegesipun (le-)lucon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.