lucu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lucu krama/ngoko

  1. njalari gumuyu, cucut;
  2. pc prakara sing nganèh-anèhi;








Kata kunci/keywords: arti lucu, makna lucu, definisi lucu, tegese lucu, tegesipun lucu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.