Agustus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Agustus Aksara Jawa: (A)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)ꦠꦸ (tu)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. sasi Wlanda kang kawolu.








Kata kunci/keywords: arti Agustus, makna Agustus, definisi Agustus, tegese Agustus, tegesipun Agustus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.