Agustus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

Agustus Aksara Jawa: ꦲꦒꦸꦱ꧀ꦠꦸꦱ꧀ krama/ngoko

  1. sasi Wlanda kang kawolu.








Kata kunci/keywords: arti Agustus, makna Agustus, definisi Agustus, tegese Agustus, tegesipun AgustusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Agustus&oldid=22875"