Agustus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

Agustus Aksara Jawa: ꦲꦒꦸꦱ꧀ꦠꦸꦱ꧀ krama/ngoko

  1. sasi Wlanda kang kawolu.








Kata kunci/keywords: arti Agustus, makna Agustus, definisi Agustus, tegese Agustus, tegesipun Agustus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org