Akad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

Akad Aksara Jawa: ꦲꦏꦢ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) dina kang kapisan.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti Akad, makna Akad, definisi Akad, tegese Akad, tegesipun Akad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org