Baduwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

Baduwi krama/ngoko

  1. (Ar) araning bangsa ing tanah Arab.









Kata kunci/keywords: arti Baduwi, makna Baduwi, definisi Baduwi, tegese Baduwi, tegesipun Baduwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org