Ehe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Ehe Aksara Jawa: ꦲꦺꦲꦺ

krama/ngoko

  1. araning taun kang kapindho (ing windu).









Kata kunci/keywords: arti Ehe, makna Ehe, definisi Ehe, tegese Ehe, tegesipun EheBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org