Ehe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Ehe Aksara Jawa: ꦲꦺ (hE)ꦲꦺ (he)

krama/ngoko

  1. araning taun kang kapindho (ing windu).









Kata kunci/keywords: arti Ehe, makna Ehe, definisi Ehe, tegese Ehe, tegesipun Ehe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.