Hyang sukma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Hyang sukma Aksara Jawa: ꦲꦾ (hya) (ng) (_)ꦱꦸ (su)ꦏ꧀ (k) (ma)

  1. Allah.








Kata kunci/keywords: arti Hyang sukma, makna Hyang sukma, definisi Hyang sukma, tegese Hyang sukma, tegesipun Hyang sukma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org