Islam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Islam Aksara Jawa: ꦲꦶꦱ꧀ꦭꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) (atêgês sumarah) araning agama yasane Cithakan:K Cithakan:N Mohamad;









Kata kunci/keywords: arti Islam, makna Islam, definisi Islam, tegese Islam, tegesipun IslamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org