Islam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

Islam Aksara Jawa: ꦲꦶꦱ꧀ꦭꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) (atêgês sumarah) araning agama yasane Cithakan:K Cithakan:N Mohamad;









Kata kunci/keywords: arti Islam, makna Islam, definisi Islam, tegese Islam, tegesipun IslamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Islam&oldid=52969"