Isnèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Isnèn Aksara Jawa: ꦲꦶ (I)ꦱ꧀ (s)ꦤꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak Sênèn.









Kata kunci/keywords: arti Isnèn, makna Isnèn, definisi Isnèn, tegese Isnèn, tegesipun Isnèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org