Jêrman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jêrman Aksara Jawa: ꦗꦼ () (r) (ma)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. araning tanah ing Eropah uga karan Dhitslan.









Kata kunci/keywords: arti Jêrman, makna Jêrman, definisi Jêrman, tegese Jêrman, tegesipun Jêrman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org