Januwari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Januwari Aksara Jawa: (Ja)ꦤꦸ (nu) (wa)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. (Wl) sasi Walanda kang kapisan.









Kata kunci/keywords: arti Januwari, makna Januwari, definisi Januwari, tegese Januwari, tegesipun Januwari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.