Jimbung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jimbung Aksara Jawa: ꦗꦶ (Ji)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu) (ng)

krama/ngoko

  1. araning sêndhang sakidul Klathèn ana buluse sing sok kanggo golèk pasugihan.









Kata kunci/keywords: arti Jimbung, makna Jimbung, definisi Jimbung, tegese Jimbung, tegesipun Jimbung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org