Juli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Juli Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang kapitu.









Kata kunci/keywords: arti Juli, makna Juli, definisi Juli, tegese Juli, tegesipun Juli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org