Menyang kontèn

Juli

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Juli Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang kapitu.








Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

Juli (plural: Juli-Juli; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. (sami kalih teges ing basa Jawa)
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti Juli, makna Juli, definisi Juli, tegese Juli, tegesipun Juli