Jumadilakir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jumadilakir Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju) (ma)ꦢꦶ (di) (la)ꦏꦶ (ki) (r)

krama/ngoko

  1. (Ar) araning sasi kang kanêm.









Kata kunci/keywords: arti Jumadilakir, makna Jumadilakir, definisi Jumadilakir, tegese Jumadilakir, tegesipun Jumadilakir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org