Jumahat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jumahat Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju) (ma) (ha)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. êngg Jumuwah.









Kata kunci/keywords: arti Jumahat, makna Jumahat, definisi Jumahat, tegese Jumahat, tegesipun Jumahat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.