Jumungah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jumungah Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦩꦸ (mu) (nga) (h)

krama/ngoko

  1. êngg Jumuwah.









Kata kunci/keywords: arti Jumungah, makna Jumungah, definisi Jumungah, tegese Jumungah, tegesipun Jumungah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org