Jumuwah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jumuwah Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦩꦸ (mu) (wa) (h)

krama/ngoko

  1. (Ar) dina kang kaping nêm;









Kata kunci/keywords: arti Jumuwah, makna Jumuwah, definisi Jumuwah, tegese Jumuwah, tegesipun Jumuwah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org