Kang Murba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Kang Murba Aksara Jawa: [[ꦏꦁꦩꦸrba| (Ka) (ng) (_)ꦩꦸ (Mu)rba (rba)]]
Lingga: (murba)

  1. Kang nitahake sakabèhe (Gusti Allah);;
Kacocogna karo purba.








Kata kunci/keywords: arti Kang Murba, makna Kang Murba, definisi Kang Murba, tegese Kang Murba, tegesipun Kang Murba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org