Kategori:Kamus Cekak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Kamus Cekak', utawa Kamus Ringkes kuwi minangka bausastra kang ngamot daftar tembung ing sawenèh basa lan tegesé utawa jarwané jroning basa lyané. Léma utawa entry jroning sawijining kamus biasané arupa tembung lingga, nanging kadhangkala dipepaki déning tembung kang diwenehi ater-ater, seselan utawa panambang. Béda karo jinis kamus Thesaurus kang luwih pepak déning conto-conto, ing Kamus Cekak Basa Indonesia - Jawa iki mung diisi jarwa utawa tegesé tanpa conto-conto lan katrangan kang rinci.