Kwèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Kwèh Aksara Jawa: ꦏ꧀ (K)ꦮꦺ () (h)
Lingga:

  1. (Kw) akèh.









Kata kunci/keywords: arti Kwèh, makna Kwèh, definisi Kwèh, tegese Kwèh, tegesipun Kwèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org