Maha-biskop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Maha-biskop Aksara Jawa: [[ꦩꦲꦧꦶskoꦥ꧀| (Ma) (ha)ꦧꦶ (bi)sko (sko)ꦥ꧀ (p)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. ngulama Katulik sadhuwuring biskop.








Kata kunci/keywords: arti Maha-biskop, makna Maha-biskop, definisi Maha-biskop, tegese Maha-biskop, tegesipun Maha-biskop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org