Menyang kontèn

Maret

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Maret Aksara Jawa: (Ma) (re^)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang katelu.







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

Maret (plural: Maret-Maret; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. (sami kalih teges ing basa Jawa)
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti Maret, makna Maret, definisi Maret, tegese Maret, tegesipun Maret