Masèhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Masèhi Aksara Jawa: (Ma)ꦱꦺ ()ꦲꦶ (hi)
Lingga: krama/ngoko

  1. Kristên.








Kata kunci/keywords: arti Masèhi, makna Masèhi, definisi Masèhi, tegese Masèhi, tegesipun Masèhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.