Masèhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Masehi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Masèhi Aksara Jawa: (Ma)ꦱꦺ ()ꦲꦶ (hi)
Lingga: krama/ngoko

  1. Kristên.








Kata kunci/keywords: arti Masèhi, makna Masèhi, definisi Masèhi, tegese Masèhi, tegesipun Masèhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org