Setatistik

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Setatistik kaca
Kaca isi60.878
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
72.462
Berkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikisastra kababar111.285
Besutan rata-rata saben kaca1,54
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)3.336
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
10
Bot (pratélaning anggota)7
Panata (pratélaning anggota)2
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)1
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Words in all content pages3.602.876