Setatistik

Setatistik kaca
Kaca isi61.084
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
73.259
Berkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikisastra kababar156.930
Besutan rata-rata saben kaca2,14
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)4.335
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
7
Bot (pratélaning anggota)7
Panata (pratélaning anggota)1
Panata mukantara (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Pangawas (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pamardikan saka penggakan IP (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Kata-kata di semua halaman konten3.607.558