Pratélan naraguna aktif

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iki pratélan naraguna kang katon lakuné ing 30 dina kapungkur.

Panjenengan lagi ndeleng vèrsi cadhangan saka kaca iki, kang bisa dadi lawasé wis 4 jam, 58 menit lan 33 sekon.

Pratélan naraguna aktif