rata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

jaja

basa Jawa[besut]

rata

  1. digawe supaya rata, dirampak (dipadhakake)








Kata kunci/keywords: arti rata, makna rata, definisi rata, tegese rata, tegesipun rata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.