Naraguna:Pras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan naraguna Babel
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Naraguna miturut basané

nDèrèk nepangaken, nami kula Prasetyo, lair taun 1950 ing dusun Ngawen, Kabupaten Blora, Jawi Tengah. Sapunika manggèn wonten Jakarta.