Parembugan Naraguna:Pras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh![besut]

Sugeng rawuh ing Wiktionary abasa Jawi! Meursault2004 15:10, 15 November 2008 (UTC)

Angel[besut]

Inggih punika pancèn radi angèl ... Kula sampun ndamel daftar tetembungan, mangké uga badhé kula isèkaken. Meursault2004 15:10, 15 November 2008 (UTC)