Ngakad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Ngakad


  1. krama/ngoko ak Ngahad.








Kata kunci/keywords: arti Ngakad, makna Ngakad, definisi Ngakad, tegese Ngakad, tegesipun Ngakad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org