Parembugan Naraguna:Bennylin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halo Abram Gim!

Tata panggon[besut]

Kang Benny Lin, tata panggon (layout) kacanipun mbok ampun dipundamel kados Wiktionary basa Indonesia kang miturut kula (ngapunten nggih) mboten temata utawa amburadhul. Dipundamel kados Wiktionary basa Inggris kemawon yèn saged, dados gampil menawi badhé nyunting kanggé tiyang awam. Matur nuwun. Rahayu NoiX180 (wicara) 1 Januari 2013 14.18 (UTC)

Oke Kang, usulan bisa saya letakkan dimana sebaiknya? NoiX180 (wicara) 3 Januari 2013 13.41 (UTC)
FBnipun dipun cèk. Sumangga. :) NoiX180 (wicara) 3 Januari 2013 15.32 (UTC)

Frasa[besut]

Iku frase (pepet) utawi frasé? Bennylin (wicara) 5 Januari 2013 06.22 (UTC)

Aruh-aruh[besut]

he, matur nuwun! Kula tasih cupu ndamel kaca ten wiki puniki.. samangke-mangke kula nyuwun tuladhanipun menawi bingung. Cithakan:tanpattd

Nggih, mangga. Bennylin (rembugan) 23 Agustus 2016 05.20 (UTC)

Admin permanen[besut]

Per m:Steward requests/Permissions/Minimum voting requirements#Permanent Administrator, pamilih kudu ana wong 5, mas. Sampeyan bisa ngundang para kontributor Wikipedia Jawa (jv:w:Wikipedia:Angkringan Niti) soale ing kene suwung. Labdajiwa (rembugan) 15 Sèptèmber 2020 09.36 (UTC)

Cithakan:ping OK. Iki kudune wis isa. Wis tak jaluk nyang kene. Suwun. Bennylin (rembugan) 19 Oktober 2020 11.40 (UTC)