Wikisastra:Angkringan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg
Cup-o-coffee-simple.svg

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra Jawa! Angkringan Wikisastra Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra Basa Jawa. Mangga kowé bisa ngener pérangan kang arep kowé takokaké utawa rembug. Manawa kowé arep ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikisastra Jawa, mangga kemawon. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisastra.

Selamat datang di Warung Kopi Wikikamus bahasa Jawa

Welcome to Javanese Wiktionary's Village Pump

Usul nambah wordmark lan tagline Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022[besut]

Jaré wara-wara iki, skin Vector 2022 bakal di-deploy menyang kabèh wiki ing pungkasan sasi Juli 2022. Format logoné kuwi séjé karo Vector 2010, kudu diparo-paro. Prabédané bisa dideleng ing Wikisastra:Pendhapa?useskin=vector-2022 lan wikt:fr:Wiktionnaire:Page d’accueil?useskin=vector-2022 (mung vèrsi dhèstop). Katon yèn wordmark-é iku isih nganggo tembung "Wiktionary" lan tagline-é iku durung ana. Mula aku usul nambah wordmark lan tagline Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022. Saliyané Vector 2022, pangowahan iki bakal ngenèki tampilan vèrsi punsèl. Contoné jv.m.wiktionary.org. Wordmark-é (logo) ing vèrsi punsèl isih nganggo tembung "Wiktionary".

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juni 2022 03.00 (UTC)Balas[wangsuli]

Uga delengen:
Komentar: Maksudmu iki mas? c:File:Wiktionary-logo-v2-jv-without-text.svg Bennylin (rembugan) 20 Juni 2022 03.10 (UTC)Balas[wangsuli]
@Bennylin: Iya, Mas. Iki config-é, nanging dakgolèki ra temu-temu panggoné sih ngendi. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juni 2022 03.33 (UTC)Balas[wangsuli]

Sarujuk[besut]

Ora sarujuk[besut]

Ora milih[besut]