Wikisastra:Angkringan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg
Cup-o-coffee-simple.svg

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra Jawa! Angkringan Wikisastra Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra Basa Jawa. Mangga kowé bisa ngener pérangan kang arep kowé takokaké utawa rembug. Manawa kowé arep ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikisastra Jawa, mangga kemawon. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisastra.

Selamat datang di Warung Kopi Wikikamus bahasa Jawa

Welcome to Javanese Wiktionary's Village Pump