Rêbo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rêbo

basa Jawa[besut]

Rêbo

  1. krama/ngoko araning dina sing kapat.








Kata kunci/keywords: arti Rêbo, makna Rêbo, definisi Rêbo, tegese Rêbo, tegesipun Rêbo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.