Rêbo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Rebo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rêbo

basa Jawa[besut]

Rêbo

  1. krama/ngoko araning dina sing kapat.








Kata kunci/keywords: arti Rêbo, makna Rêbo, definisi Rêbo, tegese Rêbo, tegesipun Rêbo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org