Rajab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Rajab

basa Jawa[besut]

Rajab

  1. (Ar) krama/ngoko ak sasi Rêjêb.








Kata kunci/keywords: arti Rajab, makna Rajab, definisi Rajab, tegese Rajab, tegesipun Rajab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org