Ramêlan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Ramelan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ramêlan

basa Jawa[besut]

Ramêlan

  1. krama/ngoko sasi kang kasanga (Pasa).







Kata kunci/keywords: arti Ramêlan, makna Ramêlan, definisi Ramêlan, tegese Ramêlan, tegesipun Ramêlan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.