Salasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Salasa Aksara Jawa: (Sa) (la) (sa)

  1. (Ar) krama/ngoko dina sing katêlu.








Kata kunci/keywords: arti Salasa, makna Salasa, definisi Salasa, tegese Salasa, tegesipun Salasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org