Menyang kontèn

Salasa

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Salasa Aksara Jawa: (Sa) (la) (sa)

  1. (Ar) krama/ngoko dina sing katelu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti Salasa, makna Salasa, definisi Salasa, tegese Salasa, tegesipun Salasa

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.