Santo Bapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Santo Bapa Aksara Jawa: (Sa)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to) (_) (Ba) (pa) krama/ngoko

  1. raja pandhita ing Room (agama R.K.).








Kata kunci/keywords: arti Santo Bapa, makna Santo Bapa, definisi Santo Bapa, tegese Santo Bapa, tegesipun Santo Bapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org