Saparan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Saparan Aksara Jawa: (Sa) (pa) (ra)ꦤ꧀ (n)

  1. slamêtan ing sasi Sapar.








Kata kunci/keywords: arti Saparan, makna Saparan, definisi Saparan, tegese Saparan, tegesipun Saparan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org