Slasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Slasa Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭ (Sla) (sa) krama/ngoko

  1. dina kang kapindho.








Kata kunci/keywords: arti Slasa, makna Slasa, definisi Slasa, tegese Slasa, tegesipun Slasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org