Suntên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Sunten)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Suntên Aksara Jawa: ꦱꦸ (Su)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama Suntên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

Sura.








Kata kunci/keywords: arti Suntên, makna Suntên, definisi Suntên, tegese Suntên, tegesipun Suntên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org