Tuhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Tuhan Aksara Jawa: ꦠꦸ (Tu) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. Gusti Allah.








Kata kunci/keywords: arti Tuhan, makna Tuhan, definisi Tuhan, tegese Tuhan, tegesipun Tuhan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.