Tuhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Tuhan Aksara Jawa: ꦠꦸꦲꦤ꧀ krama/ngoko

  1. Gusti Allah.








Kata kunci/keywords: arti Tuhan, makna Tuhan, definisi Tuhan, tegese Tuhan, tegesipun TuhanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org