Tyonghwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Tyonghwa Aksara Jawa: ꦠꦾꦺꦴ (Tyo) (ng)ꦲ꧀ꦮ (hwa) krama/ngoko

  1. Tyonghwa.








Kata kunci/keywords: arti Tyonghwa, makna Tyonghwa, definisi Tyonghwa, tegese Tyonghwa, tegesipun Tyonghwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org