Menyang kontèn

Tyongkok

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Tyongkok Aksara Jawa: ꦠꦾꦺꦴꦁ (Tyong)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. negara ing Asia Wétan kang ndunungi kang akèh dhéwé sadonya.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti Tyongkok, makna Tyongkok, definisi Tyongkok, tegese Tyongkok, tegesipun Tyongkok

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.