Wikisastra:Bausastra Jawa/dhaharan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

dhaharan

Basa Jawa[besut]

  1. Rejeki arupa sega, lawuh lan sapanunggalane. (Basa Jawa tataran Krama Inggil).
  2. Jeneng liya: tedha, pangan

Basa liya[besut]

  • Basa Indonesia: makanan
  • Basa Inggris: food


Cara kocap[besut]