sêga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sega)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêga Aksara Jawa: ꦱꦼ () (ga)

ngoko
Krama sêkul
Ngoko sêga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bêras sing wis matêng (diliwêt utawa diêdang)








Kata kunci/keywords: arti sêga, makna sêga, definisi sêga, tegese sêga, tegesipun sêga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org