Wikisastra:Angkringan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Angkringan ꧋ ꦮꦺꦝꦁꦔꦤ꧀
Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg
Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra Jawa!

Angkringan Wikisastra Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra Jawa. Manawa kowé arep takon utawa ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikisastra Jawa, mangga nggawé pérangan anyar ing kaca iki. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisastra.

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦲꦶꦁ​ꦮꦺꦝꦁ​ꦔꦤ꧀ꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿ​ꦗꦮ​꧉

꧋ꦮꦺꦝꦁꦔꦤ꧀ꦮꦶꦏꦶꦱꦸꦩ꧀ꦧꦼꦂ​ꦗꦮ​ꦩꦶꦤꦁ​ꦏ​ꦥꦥꦤ꧀ꦏꦁ​ꦒꦺꦴ​ꦱꦥ​ꦧꦲꦺꦏꦁ​ꦲꦉꦥ꧀ꦠꦏꦺꦴꦤ꧀ꦲꦸꦠꦮ​ꦔꦽꦩ꧀ꦧꦸꦒ꧀ꦱꦩꦸꦧꦫꦁ​ꦥꦿꦏꦫ​ꦏꦁ​ꦒꦪꦸꦠ꧀ꦏꦫꦺꦴ​ꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿ​ꦧꦱ​ꦗꦮ꧉​ꦩꦁ​ꦒ​ꦏꦺꦴꦮꦺꦧꦶꦱ​ꦔꦼꦤꦼꦂ​ꦥꦺꦫꦁ​ꦔꦤ꧀ꦏꦁ​ꦲꦉꦥ꧀ꦏꦺꦴꦮꦺꦠꦏꦺꦴꦏ꧀ꦏꦏꦺꦲꦸꦠꦮ​ꦉꦩ꧀ꦧꦸꦒ꧀꧉​ꦩꦤꦮ​ꦏꦺꦴꦮꦺꦲꦉꦥ꧀ꦔꦠꦸꦂꦫꦏꦺꦥꦔꦸꦢꦫꦱ꧈​ꦲꦸꦤꦼꦒ꧀ꦲꦸꦤꦼꦒ꧀꧈​ꦥꦤꦼꦩꦸ꧈​ꦭꦤ꧀ꦱꦥꦤꦸꦁꦒꦭ꧀ꦭꦺꦧꦧ꧀ꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿ​ꦗꦮ꧈​ꦩꦁ​ꦒ​ꦏꦼꦩꦮꦺꦴꦤ꧀꧉​ꦲꦤ​ꦢꦺꦤꦺꦏꦁ​ꦒꦺꦴ​ꦉꦩ꧀ꦧꦸꦒ꧀ꦒꦤ꧀ꦧꦧ꧀ꦥꦿꦏꦫ​ꦏꦁ​ꦲꦔꦺꦭ꧀ꦧꦔꦼꦠ꧀ ​ꦩꦁ​ꦒ​ꦱꦼꦱꦩ꧀ꦧꦸꦁ​ꦔꦤ꧀ꦭꦁ​ꦱꦸꦁ​ꦩꦫꦁꦥꦤꦠꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿ​꧉

Selamat datang di Warung Kopi Wikikamus bahasa Jawa!

Welcome to Javanese Wiktionary's Village Pump!

Cup-o-coffee-simple.svg