Wiktionary:Angkringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra! Angkringan Wikisastra minangka papan kanggo sapa waé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra.

Arsip · Warta